Családi délelőttök a Walter-villában

A Walter-Radó család otthona havonta egy szombat délelőttön ismét a családok birodalma lehet. A program során interaktív tárlatvezetéssel és villaismereti bemutatóval, valamint az építészet és a varázslatos ’30-as évek által inspirált foglalkozásokkal várjuk a családokat.

 

A következő családi napot május 6., szombaton tartjuk, melynek témája:

 

Éljenek az édesanyák!

Májusban az édesanyákat ünnepeljük! Családi délelőttünkön pedig éppen számukra készítünk ajándékot, természetesen amolyan építészesen. Az egyes épületeket szebbnél szebb virágok díszítik, az általuk inspirált motívumokból állítunk össze egy csokorra valót az édesanyáknak. Az alkotásban számtalan olyan anyag lesz segítségünkre, amelyekkel az építészek is dolgoznak a tervezés során: pausz papírból, kartonból, balzafából készülnek majd a virágok a foglalkozásunkon.
A foglalkozást most is egy villanéző tárlatvezetés előzi meg, amin jobban megismerhetjük Walter Rózsi és családja életét.

A családi délelőttök turnusai:

10:00-11:30

11:30-13:00

További dátumok:

Június 10.

A villa befogadóképessége miatt két turnusban tudjuk a látogatókat fogadni, ezért kérjük, hogy regisztrációs lap kitöltésével jelentkezzen programunkra. A programon való részvétel érvényes belépőjeggyel ingyenes.